Jönköping

Det är dags för dig nu.

Movant Jönköping erbjuder utbildningar inom programmen Bygg och AnläggningEl och Energi samt VVS och Fastighet. Vi har 16 olika yrkesutgångar du kan läsa mer om i menyn till vänster.

Intag

Alla inriktningar startar inte i januari utan gå in på kommunens hemsida och se vilka utbildningarna som är sökbara från 15 oktober, eller gå direkt till ansökan till vuxenutbildning. Vi kommer att ha flera starter under 2018. För uppdaterad information se kommunens hemsida.

Är du från en annan kommun än Jönköping söker du lättast via din lokala vuxenutbildning.

Skola

Movant Jönköping slog upp utbildningsportarna den 1 januari 2018 med flertalet inriktningar inom programmen Bygg och AnläggningEl och Energi samt VVS och Fastighet.

Kontakt

För mer information, kontakta:
Mia Castenbrandt
Verksamhetschef
070 572 65 28
mia.castenbrandt@movant.se

 

 

 

Samarbetspartners

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår