Göteborg

Det är dags för dig nu.

Vill du komma in i byggbranschen? Vi har start den 7 januari - nu öppnar vi upp för reservintagning för murare, plåtslagare, golvläggare och betongarbetare.

Länk till GRvux: www.grvux.se

Länk till sida där du skapar studerandekonto och sedan kan söka: gr.alvis.gotit.se/Student/

Välkomna att söka!

 

Movant Göteborg
Vi är en skola som vänder oss till dig som vill utbilda dig inom Byggyrkena. Vi har ett tiotal yrkesutgångar som samtliga är så kallade bristyrken, alltså yrken där det behövs arbetskraft. Vi har också prova-på-verksamheter och andra aktiviteter genom Arbetsförmedlingen där du har möjlighet att få stöd och vägledning i ditt jobbsökande.

Vi erbjuder dig en utbildning med mycket kompetens. Våra yrkeslärare och stora välförsedda lokaler gör att du kommer att lära dig det du behöver för att kunna söka dig ett jobb i byggbranschen. Stämningen är mycket trivsam och våra lärare är mycket uppskattade och väl ansedda både hos oss och ute på företagen som vi samarbetar med.

Våra yrkesutgångar
Yrkesutgångarna vi har igång i nu är: Anläggare, Byggnadsplåtslagare, Betongare, Golvläggare, Byggnadsträarbetare, VVS, Fastighetsskötare Håltagare, Murare, Målare, Plattsättare, Tak- och tätskiktsmontör, Undertaksmontör och Ventilationsplåtslagare.


För mer information, kontakta:

Mattias Andersson, rektor

mattias.andersson2@movant.se

 

          

 

Vill du bli behörig enligt Byggkeramikrådets branschregler?

Kontakta Daniel Kristiansson för tidsbokning, telefonnummer 070 408 54 90  eller mail daniel.kristiansson@movant.se .

Samarbetspartners

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår