×

 

Utbildningar

Från jobbdröm till drömjobb

Hos Movant får du praktiska yrkesutbildningar för vuxna som tas fram i nära samarbete med bransch- och arbetsliv. Delar av utbildningen är förlagd på ett företag (APL) så att du så tidigt som möjligt kommer i kontakt med yrkeslivet. Våra utbildningar är kostnadsfria (kurslitteratur och arbetskläder kan tillkomma), CSN-berättigade, och tar dig  till drömjobbet på ca ett år.

 

 

Hitta rätt utbildning för dig!

Här kan du söka utbildning baserat på utbildningstyp ( YH, Komvux eller via Arbetsförmedlingen). Du kan också ställa in vilken stad och vilket program du är intresserad av.

Fastighetsvärd

Fastighetsvärden är ansiktet utåt för fastighetsägarna i bostadsområdet och du har ett budgetansvar för ditt egna område och utför bland annat besiktningar inför ut- och inflyttning. Fastighetsvärden säkerställer att de olika hyresgästerna känner sig trygga och nöjda i sina boendemiljöer och/eller arbetsmiljöer.

Studieort Göteborg

Studieform Klassrum

Elbilstekniker

Studieort Göteborg

Studieform Klassrum

Industrielektriker inriktning automation

Studieort Göteborg

Studieform Klassrum

Fordonslackerare

Transportbranschen ser ett stort behov av kompetent personal inom billackering framtiden. Du kommer att jobba med att allt från att omlackera dörrar på krocksakade bilar till att göra unika motiv på firmabilar.

Studieort Umeå, Varberg

Studieform Klassrum

VVS-montör

Vill du utbilda dig till VVS-montör (rörmokare)? Movant har kostnadsfri, CSN-berättigad utbildning för dig som vill arbeta med det traditionella hantverket att montera rör och system i kombination med ny teknik.

Studieort 12 orter

Poäng 1500 Poäng

Studieform Klassrum

Ventilationstekniker

Söker du en konstadsfri, CSN-berättigad utbildning till ventilationstekniker? Som ventilationstekniker arbetar du med att utforma ventilationssystem för en god inomhusmiljö och har möjlighet påverka utvecklingen inom energibesparing.

Studieort Lund

Poäng 1500 Poäng

Studieform Klassrum

Kylmontör

Söker du en konstadsfri, CSN-berättigad utbildning till kylmontör? Efterfrågan på kylmontörer är stor. Som kylmontör bygger du upp och installerar kyl- och rörsystem och arbetar med svetsning och hårdlödning.

Studieort Lund

Poäng 1800 Poäng

Studieform Klassrum

Isoleringsmontör

Kostnadsfri, CSN-berättigad yrkesutbildning till isoleringsmontör. Ett kreativt hantverksyrke där du arbetar med att isolera värme- ventilations- och sanitetsanläggningar.

Studieort Lund, Uppsala

Poäng 1500 Poäng

Studieform Klassrum

Industrirörmontör

Kostnadsfri, CSN-berättigad yrkesutbildning till indusrirörmontör. Ett kreativt hantverksyrke där du arbetar med att svetsa, montera, renovera eller bygga upp rörsystem inom industrin.

Studieort Lund

Poäng 1700 Poäng

Studieform Klassrum

Fastighetstekniker

Kostnadsfri, CSN-berättigad yrkesutbildning till fastighetstekniker för dig som är intresserad av teknik, IT, problemlösning och vill förbättra fastigheter ekonomiskt, tekniskt och ur ett miljöperspektiv.

Studieort 6 orter

Poäng 1500 Poäng

Studieform Klassrum

Fastighetsskötare

Vill du bli fastighetsskötare? Gå Movants vuxenutbildning till fastighetsskötare för en branschnära, CSN-berättigad utbildning med arbetsplatsförlagt lärande. Du får arbeta med människor och att hitta bra lösningar på olika problem.

Studieort 9 orter

Poäng 1700 Poäng

Studieform Klassrum

Svetsare

Som svetsare finns det goda möjligheter till jobb efter utbildningen. Du jobbar med materialen stål och metall och fogar samman dem för livslång hållbarhet.

Studieort Halmstad, Lund, Varberg

Poäng 1300 Poäng

Studieform Klassrum

Här finns Movant

Rensa filter