Movants ledningsgrupp

Marknadens behov, din kompetens

Söker du efter en bra yrkesutbildning som kan göra dig anställningsbar eller som kan vara språngbrädan till en ny karriär? Vi på Movant är öppna och lyhörda för dina behov och vi skapar tillsammans förutsättningarna för att du ska nå både en personlig och professionell utveckling. Alla, oavsett om man är elev, deltagare eller personal, ska känna att just deras röst är viktig. 

Därigenom skapar man en gemenskap som främjar utveckling och lärande. Alla våra utbildningar är kvalitetssäkrade genom vårt nära samarbete med branscherna. Det innebär att du kan känna dig trygg som elev att du efter avklarad utbildning kommer ha de förutsättningar som krävs för att få en anställning.

 

Från jobbdröm till drömjobb

- Movant är närmsta vägen

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. Med engagemang i individen, uppdraget och verksamheten som värdegrund tar vi elever från jobbdröm till drömjobb.

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

 

Movants centrala mål och vision

Vi matchar yrkesutveckling med marknadens behov i livets alla skeden. Genom närhet och flexibilitet skapar vi marknadens mest lyhörda koncept.

Vi ska vara ledande inom yrkesinriktad vuxenutbildning och arbetsmarknadsomställning genom ett nära samarbete med branscher och näringsliv. Genom ett personligt utbildningskoncept, en starkare vilja att se nya möjligheter på arbetsmarknaden skapar vi närmsta vägen till nästa jobb.

Vi ska vara strategiskt placerade för att matcha regionala och lokala utbildningsbehov.

Vi ska ha flexibla enheter som effektivt kan ställa om mot de behov som ställs i samhället och dess utmaningar.

Vi ska leda till flest jobb på den praktiska arbetsmarknaden.

murare_verktyg_vägg

Ny i Sverige

Utbilda dig inom ett yrke genom Movant. Har du erfarenhet från ett praktiskt yrke i ditt hemland och vill fortsätta arbeta med det i Sverige?

Ta kontakt med ditt närmaste Movant-kontor och se vad vi har att erbjuda och när det kan vara aktuellt att starta utbildning. På orterna Malmö, Halmstad, Göteborg, Skövde, Märsta, Södertälje och Luleå har du exempelvis möjlighet att samordna yrkessvenska med yrkesutbildning.

Våra yrkesutbildningar är ca ett år långa och under denna period ingår det praktik på ett företag inom ditt utbildningsområde. Välkommen att kontakta oss för mer information. 

Godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

- Få din kvalitetsutbildning hos Movant

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation. 

Movants kvalitetspolicy

För att kunder, medarbetare och samarbetspartners ska ha fullt förtroende för vår verksamhet ska kvalitetsarbetet kännetecknas av öppenhet och ständiga förbättringar med utgångspunkt i våra intressenters krav och kunders tillfredsställelse.

Vår målsättning är att vara ledande inom vuxenutbildning i Sverige genom hållbara affärer i vårt uppdrag som samhällsbyggare.

Det innebär att:

- Alla våra tjänster överensstämmer med förväntningar, behov och gällande lagstiftning.

-  Våra elever, deltagare och studerande når goda resultat utifrån sina individuella behov, förutsättningar och mål.

- Det är ledningens och varje medarbetares ansvar att utföra sitt arbete på ett professionellt sätt, upprätthålla och förbättra kvalitet och processprestanda. 

Det bevisar vi genom att alla kunder samt elever, deltagare och studerande i hög grad rekommenderar oss till andra, och att branschens mest professionella och skickliga medarbetare och ledare väljer att arbeta med oss.

sectionimage_hemsida

Movant AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

För en högkvalitativ utbildning

Movant är ISO-certifierade inom kvalitets-och miljöstandarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 på ledningssystemet. Det är en kvalitetsstämpel som visar att Movant arbetar strukturerat med att kontinuerligt förbättra och utveckla våra processer inom kvalitet och miljö.

 

 

 

 

 

 

 

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår