Yrkesutbildningar: Komvux

Varberg

När du läser hos oss via din hemkommun är du under hela studietiden berättigad till CSN. Beroende på om du läser heltid eller på halvtid varierar bidraget.

För att söka till våra utbildningar behöver du ha betyg från grundskolan i Matematik och Svenska. I undantagsfall kan du även studera hos oss samtidigt som du läser upp dina grundskolebetyg. Grundregeln är även att du ska ha fyllt 20 år.

Under tiden du läser hos oss blir du tilldelad en mentor/yrkeslärare som följer dig under din utbildning. I utbildningen ingår det ibland även APL, Arbetsplatsförlagt Lärande. Det innebär att en viss del av din utbildning förläggs på ett företag.

 

För mer information, kontakta:

Rektor
Maria Norshammar
072-600 67 53

maria.norshammar@movant.se

 • Bygg och Anläggning

  Tycker du att verkar spännande med ett jobb på en byggarbetsplats? Intresserad av att snickra, renovera, kakla eller...

 • El och energi

  Är du teknisk och gillar elektronik? Är siffror din grej, och gillar du att vara serviceinriktad? Här på El och Energ...

 • Fordon och Transport

  Här får du lära dig att vara serviceinriktad, bli van att arbeta i fordonsverkstad och med datorer samt att arbeta me...

 • Industriteknik

  Tycker du det verkar spännande att arbeta i miljöer med högt säkerhetstänk? Då är Industriteknik något för dig. In...

 • VVS och fastighet

  På programmet VVS och Fastighet får du arbeta mycket fritt och självständigt med den senaste tekniken. Att ge god ser...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår