Uppsala

Handskar byggarbetsplats

Under hösten 2019 slår Movant upp portarna på Söderforsgatan 1 i Uppsala. Åker du kollektivt är närmsta busshållplatsen Söderforsgatan, dit tar du dig med buss 10 mot Librobäck.

Ansökan sker via Uppsala kommunHär kan du se alla yrkesutgångar och ansökan skickar här, via vuxenutbildningen i Uppsala.

 

Läs mer om våra program

Bygg och anläggning

El och energi

VVS och Fastighet

 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. 

Kontakt

Angelica Hadin, rektor, angelica.hadin@movant.se eller ring 0761 05 86 67

Har du som elev synpunkter eller klagomål? Förutom att höra av dig direkt till lärare eller rektor kan du också maila synpunkter@movant.se eller vända dig direkt till Uppsala kommuns sida för synpunkter eller klagomål på vuxenutbildningen.

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår