Yrkesutbildningar Arbetsförmedlingen

Om du vill gå en utbildning till Bilskadereparatör, Personbilsmekaniker eller Lastbilsmekaniker så är det din handläggare på Arbetsförmedlingen som anmäler dig hos ( https://arbetsformedlingen.se/ ). Du läser hos oss i 9-13 månader. Du utför delar av din studietid som APL, Arbetsplatsförlagt lärande, på företag. Resterande tid görs på skolan.

Du kommer att utföra både teoretiskt praktiskt arbete. Den största delen kommer bestå av praktiskt lärande. Under tiden som du studerar hos oss har du en mentor som du vänder dig till i allt som rör dina studier. Det är även din mentor som du har samtal med kring hur det går för dig och vad som händer härnäst.

 

 

 

För mer information, kontakta:

Sandra Gould
Samordnare
Förrådsvägen 14
901 31 Umeå

Mobil: 072-511 81 03
E-post: sandra.gould@movant.se

Patrik Erfält 
Rektor
Industrivägen 8/Förrådsvägen 14
901 30 Umeå

Mobil: 073-840 57 90
E-post: patrik.erfalt@movant.se

 

 

 

motor

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår