Storstockholm

Utbildning som leder till framtidsjobb.

Movant i Storstockholm erbjuder utbildning för dig som vill välja en karriär inom framtidsbranscher som Bygg- och Anläggning, VVS- och Fastighet och Hantverk. Vi har rätt kompetens, ett nära samarbete med berörda branscher och anpassar din utbildning med fokus på dina och arbetsmarknadens behov. Berörda branscher behöver välutbildad personal inom många olika yrken.

Som elev hos Movant får du en gedigen utbildning där du varvar teori och praktik. Del av utbildningen är arbetsplatsförlagd och när du avslutar skolan är du redo att gå ut i lärlingsanställning. Kurslängd varierar med yrkesutgång och beroende på om du går din utbildning via arbetsförmedling eller Komvux. Movant erbjuder bra struktur, tydlig metodik och god tillgång på lärare. Vet du vad du vill så hjälper vi dig dit.

Samtliga utbildningar innehåller arbetsplatsförlagd utbildning 15-20 veckor. Där får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och öka dina chanser till anställning i direkt anslutning till din utbildning.

 


För mer information, kontakta:
Anwar Jamil
070-343 79 69
anwar.jamil@movant.se

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår