Bygg och Anläggning

Är du händig och tycker om att arbeta praktiskt?

 

Är du arbetslös och behöver hjälp att komma vidare till drömjobbet? Movants utbildningar är både företags- och branschnära. I Järfälla utbildar vi till byggnadsplåtslagare och ventilationsmontör. Utbildningen är uppdelad på dels skolförlagd utbildning och dels APL - Arbetsplatsförlagt lärande. Efter utbildningen börjar tiden som lärling. Som lärling får du betalt av företaget, utifrån olika beräkningssystem som branschen själva har avtal kring. Lärlingstiden varierar mellan olika yrkesutgångar. Utbildningen tar ungefär ett år beroende på studievana och tidigare erfarenhet.

Du kan antingen skicka en intresseanmälan eller kontakta oss direkt för frågor och hjälp kring ansökan.

Kontakt

Per Nygård, Utbildningsansvarig AF

Per.nygard@movant.se

076 764 33 67

 

Bengt Nygren

070 747 91 42

Bengt.nygren@movant.se

 

Välkommen till oss på Movant!

programikoner_movant_600x690px_bygg

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår