Yrkesutbildningar: Komvux

Bromma

Movant har avtal om kommunal vuxenutbildning med 21 kommuner i Stockholms län:Stockholms stad, Solna, Sundbyberg, Täby, Vaxholm, Danderyd, Vallentuna, Österåker, Sigtuna, Järfälla, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Nacka, Lidingö, Huddinge, Botkyrka, Salem, Södertälje, Nykvarn, Sollentuna, Norrtälje. Beroende på vilken kommun du är mantalsskriven i kan du välja på olika utbildningar.

Samtliga utbildningar söks via din hemkommun och är studiemedelsberättigade. Om du vill söka som interkommunal elev så ta kontakt med en studievägledare på komvux-enheten i din hemkommun och ansvarig rektor hos Movant. 

 

 

 

9 av 10 elever rekommenderar Movant

För mer information kontakta:

Gustav Söderholm

072 205 96 74

gustav.soderholm@movant.se

 

Josefine Nirhammar

Administratör
076 102 32 16
emmajosefine.nirhammar@movant.se

 Anwar Jamil
070-343 79 69
anwar.jamil@movant.se

Michaela Nyberg

Rektor
070 306 56 69
michaela.nyberg@movant.se

Verifieringslogga_600x690
  • Bygg och Anläggning

    Tycker du att verkar spännande med ett jobb på en byggarbetsplats? Intresserad av att snickra, renovera, kakla eller...

  • Hantverk

    Gillar du att arbeta med hår eller blommor eller tycker du att låssmed verkar vara ett bra framtidsyrke, då är Hantve...

  • VVS och Fastighet

    På programmet VVS och Fastighet får du arbeta mycket fritt och självständigt med den senaste tekniken. Att ge god ser...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår