Yrkesutbildningar: Arbetsförmedlingen

Skövde

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen så kan du kontakta din handläggare för att se om det finns möjlighet för en arbetsmarknadsutbildning.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om utbildningarna och hur du kan söka.

För mer information, kontakta:

Platschef
Mikael Bolinder
070 326 99 57
mikael.bolinder@movant.se

  • Fordon och Transport

    Tycker du om att arbeta med fordon, eller vill arbeta i miljöer där man jobbar direkt med kunden i fokus och i en bra...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår