Skövde

Det är dags för dig nu.

Movant Skövde erbjuder utbildningar inom programmen Bygg och Anläggning, VVS och Fastighet samt Fordon och Transport. Vi har 16 olika yrkesutgångar.

Intag

Vi har kontinuerligt intag och startar varje måndag med nya elever. Du kan söka till oss via Komvux på din hemort. Kontakta studievägledaren eller rektor för vuxenutbildningen och sök idag.

Skola

Vår skola har funnits i Skövde sedan 1986. Tack vare skolans storlek har vi väldigt trevligt på skolan med nära och goda relationer eleverna emellan såväl som mellan lärare och elev. Skolan finns i moderna och ändamålsenliga lokaler.  

Kontakt
Du vet väl att du alltid är välkommen att göra ett studiebesök?

Vill du göra ett studiebesök eller ett förbesök, kontakta rektor Daniel Svensson på telefonnummer 010-142 13 35 eller på mail: daniel.svensson@movant.se och boka in en tid!

Välkommen!

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår