Sjukanmälan

Sjukanmälan/vård av barn skall meddelas till skolan första sjukdagen innan 8:30.
Kontakta anvsvarig lärare alt nedan länk. Tänk på att sjukanmälan skall göras både till Movant och försäkringskassan.

Till sjukanmälan Movant
Till Sjukanmälan Försäkringskassan
Till Vård av barn VAB Försäkringskassan 

Studiestöd

Studerande vid vuxenutbildningen måste i princip klara av hela sitt studieåtagande för att ha rätt till nya studiemedel.
Vid studieavbrott, kontakta alltid kursanordnare för intyg där det framkommer hur mycket du fullföljt av kursen. Om dina studieresultat påverkas av ohälsa, begär alltid intyg från kontaktpersoner du haft. Du får behålla dina studiemedel under de veckor du är sjuk. Samma sak gäller om du stannar hemma för vård av barn eller nära anhörig.

Om du blir sjuk måste du göra sjukanmälan till Försäkringskassan första dagen du är sjuk. Är du hemma hemma med vård av barn/nära anhörig anmäler du det till CSN. När du lämnar uppgifter till CSN ansvarar du själv för att de är riktiga. Det är också viktigt att du anmäler om något som påverkar din rätt till studiestöd förändrar.

Din ansökan för studiestöd gör du på CSNs hemsida och du skickar själv in din studieförsäkran till CSN.
Mer information som regler för studiestöd se www.csn.se

Kontakt med CV Skellefteå kan du få HÄR

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår