Yrkesutbildningar: Arbetsförmedlingen

Insatsen startar med en Förberedande utbildning (FUB) på fyra veckor i syfte att utröna om du som elev har förutsättningar att genomföra någon av våra utbildningsinriktningar och deltagaren väljer antingen inriktning Byggnadsplåtslagare eller Ventilationsmontör. Efter utbildningen skriver vi in utbildningstiden som omfattas av 2 800 timmar i elevens lärlingsbok (PVF). Under utbildningen ingår APL (Arbetsplatsförlagt lärande) där deltagaren som en del av utbildningen är ute på företag.


För mer information, kontakta:
Platschef
Peter Hillgren
0702-009634 
peter.hillgren@movant.se

  • Bygg och Anläggning

    Tycker du om att skapa något med händerna och samtidigt få vara med och bygga något som är bestående över tid – då ka...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår