Malmö

Det är dags för dig nu.

Söker du en efter bra yrkesutbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden. På Movant i Malmö utbildar vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen Byggnadsplåtslagare och Ventilationsmontör. Rikttiden för utbildningen är ca 50 veckor beroende på eventuella tidigare erfarenheter och handlag. Fokus i utbildningarna ligger på att förbereda dig väl för ditt kommande yrkesliv och göra dig attraktiv på arbetsmarknaden.I våra välutrustade lokaler, som är godkända av branschen (PVF), utbildar vi framtidens Byggnadsplåtslagare och Ventilationsmontör.

Se produktblad för Byggnadsplåtslagare.

Se produktblad för Ventilationsmontör.

Du vet väl att du alltid är välkommen att göra ett studiebesök. Onsdagar klockan 10:00 tar vi emot dig på Industrigatan 13, visar vår verksamhet och svarar på alla dina frågor. Du behöver inte göra någon föranmälan utan det är bara att komma förbi, välkommen! 

Du kan också göra ett VR-studiebesök, välkommen!


För mer information, kontakta:
Platschef
Peter Hillgren
0702-009634 
peter.hillgren@movant.se

 

 

 

Samarbetspartners

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår