Så här söker du

Vi har nya kursstarter ungefär varannan månad. Fastställd start som återstår för 2018 är den 26 november. För 2019 är än så länge den 7 januari, den 18 mars och 10 juni klara startdatum. Vi kommer även ha ytterligare tre kursstarter under 2019 och dessa kommer ligga i augusti, oktober och november, exakta datum kommer under våren. Planerad första start för måleriutbildningen är den 18 mars.

Vårt utbildningsavtal med Lunds kommun gick ut i december 2016. Det går alltså inte söka till oss via Lunds kommun längre. Alla ansökningar måste gå via vårt avtal med Kristianstad som vi har avtal med fram till december 2019. För utbildningarna till fordons- och transportprogrammet har vi nu även avtal med Malmö kommun och dessa går därför att söka vi Malmö. Alla utbildningarna genomförs dock i Lund.

Ansökan som du lämnar in till din hemkommun kan du skriva ut från Kristianstads kommuns hemsida. Din hemkommun skickar sedan ansökan till oss om den blir godkänd och då kallar vi dig med ett välkomstbrev. Ska du söka byggutbildningen är det viktigt att du tydligt skriver på ansökan att du vill läsa utbildningen i Lund då man även kan läsa den i Kristianstad.

Klicka på länken nedan för att komma till ansökningsblanketten för de utbildningarna man söker via Kristianstad kommun:

https://www.kristianstad.se/globalassets/dokument/barn-och-utbildning/vuxenutbildning/studievagledning-och-vlc/ansokan-yrkesvux.pdf

 

För information om hur du söker för dig som är bosatt i Malmö eller vill ansöka från en annan kommun än Malmö till de utbildningarna som finns via vårt avtal med Malmö så går det bra att ta kontakt med Vägledningscentrum i Malmö eller liknande i din hemkommun. För att göra ansökan så titta på ansökningslänken till Komvux Malmö nedan: 

www.malmo.se/komvuxansokan

 

Jobbtrappan

Kontakta din arbetsförmedlare för ett studiebesök. Vi finns på Höstbruksvägen 10.   

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår