Jobbtrappan

På Jobbtrappan i Lund hjälper vi dig att hitta din nya roll på arbetsmarknaden. Det gör vi genom att erbjuda dig ett flertal kompetensinriktade insatser; från prova-på-platser till att vi förpackar om din kompetens till nya branscher. Startpunkten för oss är samarbetet med dig utifrån dina egna önskemål och din bakgrund.

På Movant kommer du att möta coacher, yrkeslärare och handledare och du får ett individuellt och behovsanpassat stöd av oss alla. Vi jobbar för att du ska hitta din väg till ett nytt arbete/en utbildning/start av näringsverksamhet, i en vänlig och yrkesinriktad arbetsmiljö. Du kommer att träffa oss både i grupp och i enskilda samtal.

Vi erbjuder dig prova-på-platser inom VVS, Fordon och Transport, Bygg och Anläggning, IT/Nätverk, Administration/Reception, vaktmästare och lokalvård. Är du intresserad av en prova-på-plats inom exempelvis undervisning/projektledning/coaching? Då finns det även prova-på-platser där du kan undervisa i datorkunskap, leda ett projekt i grupputveckling, i svenska eller i försäljning. Du får även gärna utveckla ditt eget projekt inom t.ex. ett tekniskt-praktiskt område eller inom det som du själv brinner för. Vi vägleder dig då genom att styra upp projektet och visar dig vägar på själva genomförandet. 

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår