Lund

Det är dags för dig nu.

Söker du en efter bra yrkesutbildning som kan göra dig anställningsbar eller som kan vara språngbrädan till en ny karriär? På Movant i Lund erbjuder vi dig branschnära yrkesutbildningar. Hos oss går du en ettårig intensivutbildning inom ett av våra program – Bygg och anläggning, Fordon och transport, VVS och fastighet, El och energi, Nätverksteknik och Industri

Fokus i utbildningarna ligger på att förbereda dig väl för ditt kommande yrkesliv och göra dig attraktiv på arbetsmarknaden. I våra välutrustade lokaler utbildar vi framtidens yrkesfolk.

För 2019 är återstående startdatum den 25 november. Vi har högt söktryck på vissa utbildningar, i dagsläget byggutbildningarna och fordonsutbildningarna, så ju tidigare man söker desto större är chansen att man får plats till den starten man önskar. För 2020 är spikade kursstarter den 7 och 13 januari samt den 16 mars. Ytterligare starter kommer vara i juni, augusti, oktober och slutet av november. Exakta datum kommer spikas under början av året.  


Du vet väl att du alltid är välkommen att göra ett studiebesök. Fredagar klockan 10:00 tar vi emot dig, visar vår verksamhet och svarar på alla dina frågor. Du behöver inte göra någon föranmälan utan det är bara att komma förbi, välkommen! 

 
För mer information, kontakta:
Rektor
Anders Domagala

072 206 42 02 
anders.domagala@movant.se

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår