Lund

Det är dags för dig nu.

Söker du en efter bra yrkesutbildning som kan göra dig anställningsbar eller som kan vara språngbrädan till en ny karriär? På Movant i Lund erbjuder vi dig branschnära yrkesutbildningar. Hos oss går du en ettårig intensivutbildning inom ett av våra program – Bygg och anläggning, Fordon och transport, VVS och fastighet, El och energi, Nätverksteknik och Industri

Fokus i utbildningarna ligger på att förbereda dig väl för ditt kommande yrkesliv och göra dig attraktiv på arbetsmarknaden. I våra välutrustade lokaler utbildar vi framtidens yrkesfolk.

Vi har högt söktryck på vissa utbildningar, i dagsläget byggutbildningarna, nätverkstekniker och installationselektriker så ju tidigare man söker desto större är chansen att man får plats till den starten man önskar. För 2021 är nu följande startdatum spikade den 25 januari, den 6 april, den 31 maj, den 30 augusti och den 8 november.  


Du vet väl att du alltid är välkommen att göra ett studiebesök. Fredagar klockan 10:00 tar vi emot dig, visar vår verksamhet och svarar på alla dina frågor. Vill du se hur skolan ser ut och hur vi arbetar går det bra att antingen kontakta rektor eller komma på vår studiebesökstid som alltid är på fredagar klockan 10:00. Nu i Covid-19 tider måste du höra av dig så vi bokar in dig på det studiebesöket så att vi inte överstiger rekommenderat antal besökare i våra lokaler. 

 
För mer information, kontakta:
Rektor
Anders Domagala

072 206 42 02 
anders.domagala@movant.se

 

Samarbetspartners

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår