Yrkesutbildningar Komvux

Det är dags för dig nu

Movant i Luleå erbjuder praktiska yrkesutbildningar för vuxna. Här har du möjlighet att genom ungefär ett års studier, där teori och praktik varvas, skaffa dig en yrkesutbildning. Ansökan sker via vuxenutbildningen i din hemkommun.


För mer information, kontakta

Theresa Persson 
Platschef
010-142 10 46
theresa.persson@movant.se

Patrik Erfält
Regionchef Norr
073-840 57 90
patrik.erfalt@movant.se

 

  • Fordon och Transport

    Här får du lära dig att vara serviceinriktad, bli van att arbeta i fordonsverkstad och med datorer samt att arbeta me...

  • VVS och Fastighet

    På programmet VVS och Fastighet får du arbeta mycket fritt och självständigt med den senaste tekniken. Att ge god ser...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår