Jönköping

Du kan söka till oss via Komvux på din hemort. Kontakta studievägledaren eller rektor för vuxenutbildningen. Det går även bra att kontakta oss för mer information om utbildningarna och hur du kan söka.

 

Kontakt

Är du intresserad och vill se vår verksamhet? Kom och besök oss! Vi har öppet hus följande onsdagar under hösten mellan kl. 13.00 - 15.00, ingen föranmälan behövs: 28 augusti, 25 september, 30 oktober och den 27 november.

Bygg och anläggning och VVS och fastighet har öppet hus på Kabelvägen 14 i Ljungarum.

El och installation har öppet hus på Kompanigatan 8 (Asecs).

 

För mer information, kontakta:
Bengt Segerblom, rektor
070 572 65 28
bengt.segerblom@movant.se

 

  • Bygg och Anläggning

    Tycker du att verkar spännande med ett jobb på en byggarbetsplats? Intresserad av att snickra, renovera, kakla eller...

  • El och Energi

    Är du teknisk och gillar elektronik? Är siffror din grej, och gillar du att vara serviceinriktad? Här på El och Energ...

  • VVS och Fastighet

    På programmet VVS och Fastighet får du arbeta mycket fritt och självständigt med den senaste tekniken. Att ge god ser...

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår