Borås

Det är dags för dig nu.

 

Movant Borås erbjuder utbildningar inom programmen Bygg och anläggning samt VVS och fastighet. Vi har 19 olika yrkesutgångar som du kan välja mellan: anläggningsarbetare, betongarbetare, byggnadsplåtslagare, byggnadsträarbetare (snickare), golvläggare, murare, målare, plattsättare, takmontör, undertaksmontör, ventilationsplåtslagare, installationselektriker, larm- och säkerhetstekniker, lager- och terminalarbetare, lastbilsmekaniker, personbilsmekaniker, fastighetsskötare, fastighetstekniker och VVS-montör.

Vårt fokus i utbildningen är att förbereda dig för ditt kommande yrkesliv. Utbildningstiden hos oss är på ca ett år. 

Vi har kontinuerliga intag fem gånger om året, mer information finns på brvux.se och i Brvux informationsfilm

 

 

 

Kontakta oss gärna ifall du har frågor och funderingar så hjälper vi dig, eller om du vill göra ett besök hos oss på skolan.

 

 

För mer information, kontakta:

Mira Luks, rektor
073 804 64 96
mira.luks@movant.se

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår