Våra skolor

Det är dags för dig nu.

Vårt mål är att alla ska kunna gå från jobbdröm till drömjobb.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande med en studiegång anpassad efter dig. Vi erbjuder företagsnära utbildningar, det vill säga att vi är lyhörda inför de behov som finns inom de branschområden vi verkar i.

En utbildning inom Movant söker du via Arbetsförmedlingen eller Vuxenutbildningen i din hemkommun. Movant har avtal med flera kommuner och centrala avtal med Arbetsförmedlingen. Det innebär att även om inte vi har avtal med just din hemkommun kan du söka till oss.

Vill du veta mer om våra utbildningar? Kontakta oss på: epost@movant.se

 

 

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår