Så här söker du

Validering finns för dig som kanske har jobbat i ditt hemland inom ett byggyrke, eller du som inte har någon formell utbildning men har jobbat ute i yrkeslivet i många år. Behärskar du inte svenska språket har du rätt till tolk.

Att bli validerad är kostnadsfritt, men förutsätter att Arbetsförmedlingen anser dig ha sådan bakgrund att det är möjligt.

Passar du in i bilden ovan och vill få möjlighet att validera dina kunskaper inom byggbranschen? Kontakta då din lokala arbetsförmedling, eller ring en av Movants godkända skolor nedan. 

 

Halmstad
Magdalena Tegeborn O´Keeffe
0721 – 67 46 81 
magdalena.tegebornokeeffe@movant.se

Skövde

Patrik Ström 

070 - 444 08 68
patrik.strom@movant.se

Umeå
Patrik Erfält
073 840 57 90 
patrik.erfalt@movant.se

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår