Validering

Har du kunskaper som du behöver ha intyg/bevis på? Har du arbetat med ett yrke under en lång tid och vill ha intyg på dina kunskaper? Har du arbetat i ett annat land inom ett yrke och vill ha intyg på dina kunskaper? Då är det validering av dina kunskaper du ska ha.

På Movant har vi valideringsavtal inom ett antal yrken, Arbetsförmedlingen är de som beställer validering av oss som sedan blir ett intyg eller yrkesbevis. Då får du som deltagare ett tydligt kvitto på dina kunskaper och kan använda detta i ditt arbetsliv.

Vem ska göra en validering?

Du som har arbetat med ett yrke en tid eller har erfarenhet inom ett yrke kan göra en validering. Valideringen leder för vissa hela vägen till ett yrkesbevis och för andra att det behövs en komplettering. Det kan också leda till att kunskaperna inte alls motsvarar yrket och det är en hel utbildning som behövs. Läs mer här om hur det går till att göra en validering.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller din lokala arbetsförmedlare som kan guida dig.

Halmstad 

Maria Norshammar, 072 600 67 53 eller maria.norshammar@movant.se

Lund 

Anders Domagala, 072 206 42 02 eller anders.domagala@movant.se

Skövde

Daniel Svensson, 010-142 13 35 eller daniel.svensson@movant.se 

Umeå

Patrik Erfält 073 840 57 90 eller patrik.erfalt@movant.se

 

 

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår