Truckbehörighet A+B

Den här utbildningen krävs för dig som ska använda truck i ditt arbete. Till truckar räknas bland annat motviktstruckar, eldrivna truckar, till och med ledstaplare utan sittplats räknas dit. I utbildningen får du kunskaper om truckarnas uppbyggnad och användningsområden samt de regler som styr användningen av truck.

Kursupplägg

Den teoretiska delen består av en modern onlinebok med enkelt språk och många bilder, som kan genomföras självständigt eller i grupp, hemma, i skolan eller på jobbet. Flera smarta funktioner som frågequiz och uppläsningsfunktion gör teorin både lättläst och intressant.

Den praktiska delen genomförs med en erfaren instruktör och består av ett flertal övningar med olika truckar på ett övningsområde. När du har tillräckliga kunskaper får du genomföra ett körprov samt ett digitalt teoriprov med kryssfrågor.

Praktiska övningar och teoretiskt prov

Ni bokar tillfälle för praktisk övning och certifieringsprov genom att maila: fredrik.elma@movant.se

Behörighet

Efter godkänd utbildning får du utbildningsbevis för:

  • Teori Truck A+B
  • Praktiska kunskaper för de trucktyper som har praktiserats.

Omfattning

ca 16h

Pris

3 800 kr ex moms

Snabba fakta

Certifieringskurser i jobbet genom företagsutbildning

Studieform Certifieringskurs

Omfattning 16 timmar

Förkunskaper Kontakta oss för bokning!

Giltighetstid 3 800 kr ex moms

Vill du veta mer eller boka in ditt tillfälle? Kontakta oss!

Movants kvalitetsarbete

Movant AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Movant AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär att vi arbetar med att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, och att vi lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

Almega utbildningsföretagen

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som följer deras kriterier för kvalitetsauktorisationen de har ställt upp.