Truck instruktörsutbildning

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill bli instruktör och utbilda dem som ska använda truckar. Inför instruktörsutbildningen genomgår du den teoretiska delen av vår Truckutbildning i vår moderna utbildningsplattform.

Under instruktörsutbildningen, som sker på plats, får du kunskaper om hur övningar och prov ska genomföras på ett säkert sätt med framtida deltagare. Vi går också igenom de lagar och rekommendationer som styr truckutbildningen. Vi praktiserar alla de övningar som är aktuella i utbildningen.

Kursupplägg

Kursen består av en modern onlinebok med enkelt språk och många bilder, som kan genomförs självständigt innan kursdagen. Flera smarta funktioner som frågequiz och uppläsningsfunktion gör teorin både lättläst och intressant. Under kursdagen fördjupar sig instruktören i teorin och dom praktiska momenten.

Omfattning

8 timmar

Pris

15 000kr exkl. moms (samma pris för skola och företag), utbildningsintyg och registrering på ID06 ingår.

Övriga priser

Utbilda egen deltagare på skola, 700 kr exkl. moms (inkl. registrering på ID06).

Utbilda egen deltagare på företag, 700 kr exkl. moms (inkl. registrering på ID06).

Snabba fakta

Certifieringskurser i jobbet genom företagsutbildning

Studieform Certifieringskurs

Omfattning 8 timmar

Förkunskaper Kontakta oss för bokning!

Giltighetstid 15 000kr exkl. moms

Vill du veta mer eller boka in ditt tillfälle? Kontakta oss!

Movants kvalitetsarbete

Movant AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Movant AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär att vi arbetar med att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, och att vi lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

Almega utbildningsföretagen

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som följer deras kriterier för kvalitetsauktorisationen de har ställt upp.