Längd 

Utbildningslängd är ca 20 veckor med en studietakt på 35 poäng/vecka.

Utbildningen 

Inom utbildningen kommer du få lära dig grunderna inom husbyggnad, elkraftteknik och elinstallationer.

I utbildningen ingår även certifieringsutbildningarna Mobila plattformar, Ställningsbyggnad, Personligt Fallskydd, Säkra Utbildningen är särskilt framtagen för att passa omställningsstödet och längden är inom ramen för omställningsstudiestödet.

Vem kan söka?

Om du kvalificerar för omställningsstödet (läs mer på CSN:s hemsida) så kan du läsa utbildningen med omställningsstudiestöd. Kontakta oss för mer information.

Ansökan omställningsstöd

Vart vänder man sig för att ansöka om omställningsstödet? Här finns en steg-för-steg guide för att hitta rätt. Ansökan sker via din hemkommun och vid godkänt omställningsstöd är det omställningsorganisationen eller hemkommunen som betalar eventuella kostnader för utbildningen.

Steg 1

Planera dina studier – Kontakta din vuxenutbildningen i din hemkommun eller närmaste Movant-skola för vägledning. När du hittat den utbildning du vill läsa är du redo för nästa steg. För mer tips på förberedelser se CSN:s checklista här.

Steg 2

Sök studier via vuxenutbildningen på din hemkommun.

Steg 3

Sök omställningsstudiestöd via CSN, klicka här för direktlänk.

Solcellsmontör omställningsstödet

700
Kurs
Kurskod
Poäng
Specialyrken 1
HUBSPC01S
100
Specialyrken 2
HUBSPC02S
200
Specialyrken 3
HUBSPC03S
200
Elkraftteknik
ELRELF0
100
Praktisk ellära
ELLPRA0
100
Summa 700

Frågor? Kontakta oss!

Movants kvalitetsarbete

Movant AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Movant AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär att vi arbetar med att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, och att vi lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

Almega utbildningsföretagen

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som följer deras kriterier för kvalitetsauktorisationen de har ställt upp.