Utbildningar

Från jobbdröm till drömjobb

Hos Movant får du praktiska yrkesutbildningar för vuxna som tas fram i nära samarbete med bransch- och arbetsliv. Delar av utbildningen är förlagd på ett företag (APL) så att du så tidigt som möjligt kommer i kontakt med yrkeslivet. Våra utbildningar är kostnadsfria (kurslitteratur och arbetskläder kan tillkomma), CSN-berättigade, och tar dig  till drömjobbet på ca ett år.

 

 

Hitta rätt utbildning för dig!

Här kan du söka utbildning baserat på utbildningstyp ( YH, Komvux eller via Arbetsförmedlingen). Du kan också ställa in vilken stad och vilket program du är intresserad av.

Automationstekniker AF

Det finns regionalt stora behov att anställa inom automationsteknik. Som automationstekniker jobbar du med felsökning och underhåll av maskiner, som förekommer bland annat i industri- och fastighetsbranschen.

Studieort Movant Umeå

Studieform Klassrum

Industrielektriker AF

Det finns idag bra möjligheter till jobb som industrielektriker. Du jobbar med installation av olika automatiska större anläggningar, men även felsökning och reparation av mindre maskiner.

Studieort Movant Umeå

Studieform Klassrum

Larm- och säkerhetstekniker AF

Det finns idag lokalt goda jobbmöjligheter inom larm- och säkerhetsbranschen. Som larmtekniker jobbar du med installation av olika säkerhetslösningar åt både företag och privatpersoner.

Studieort Movant Umeå

Studieform Klassrum

Installationselektriker AF

Det finns idag lokalt goda jobbmöjligheter för elektriker. Som elektriker jobbar du med installation av ledningar men även med olika styrsystem och energieffektiva lösningar.

Studieort Movant Umeå

Studieform Klassrum