×
 

Här kan du läsa till personbilsmekaniker

Berättelser från fordonsprogrammet

Vi rekryterar till vår nya skola i Örebro!
april 18, 2024 Bygg och anläggning, Fordon och Transport, Movant, VVS och fastighet, Yrkeslärare

Vi rekryterar till vår nya skola i Örebro!

Vi rekryterar till vår nya skola i Örebro! Vi har precis påbörjat rekryteringsprocessen för både lärartjänster och rektorstjänst till vår nya skola i Örebro. Läs mer om tjänsterna och skicka in din ansökan redan idag! Lärare inom fordon: https://academedia.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=270990&ref=https%3A%2F%2Fapp.workbuster.com%2F Lärare inom bygg och anläggning: https://academedia.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=270883&ref=https%3A%2F%2Fapp.workbuster.com%2F Lärare inom VVS och fastighet: https://karriar.academedia.se/jobs/270454-yrkeslarare-inom-vvs-och-fastighet-sokes-till-var-nya-skola-i-orebro Rektor: https://academedia.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=268878&ref=https%3A%2F%2Fapp.workbuster.com%2F

Fordonsbranschen får fler yrkesutbildningsplatser
januari 19, 2024 Fordon och Transport, Movant, YH

Fordonsbranschen får fler yrkesutbildningsplatser

Fordonsbranschen får fler yrkesutbildningsplatser   I regeringens nya budget för 2024 har de satsat mer resurser till yrkesutbildningen för att försöka möta de ökande kompetensbehoven på arbetsmarknaden. Det har skapats cirka 40000 nya utbildningsplatser, fördelade på 477 olika utbildningar. Av dessa är 124 inom teknik och tillverkning, där fordonsbranschen är en viktig del. Här är yrkesutbildningarna...

Följde intresset och valde personbilsmekaniker
december 9, 2022 Fordon och Transport, Lund, Movant, Personbilsmekaniker

Följde intresset och valde personbilsmekaniker

Följde intresset och valde personbilsmekaniker  Jesper har sedan tidigare en lång erfarenhet inom försvaret och jobbade som personlig tränare innan han valde att byta yrke och börja studera till personbilsmekaniker.   – När pandemin kom så började jag fundera kring mina framtidsplaner i och med att allt blev så skakigt i världen, och valde då att...

Det stora bilintresset ledde Grace rätt
november 11, 2022 Fordon och Transport, Lund, Movant, Personbilsmekaniker

Det stora bilintresset ledde Grace rätt

Det stora bilintresset ledde Grace rätt  Grace började utbildningen för ett år sedan och har ca ett halvår kvar. Hon valde att utbilda sig till personbilsmekaniker efter att ha testat sig fram genom olika yrken och till slut landat i vad som faktiskt var rätt för henne.  – Jag tycker att det är väldigt roligt...

Drömmen om att öppna en egen v...
oktober 6, 2022 Bromma, Fordon och Transport, Komvux, Lund

Drömmen om att öppna en egen v...

Jasin Karimi gick på sitt stora intresse...

Stefan valde lärarjobbet efter...
juni 17, 2022 Fordon och Transport, Komvux, Lund, Movant

Stefan valde lärarjobbet efter...

Stefan Blom hade arbetat inom fordonsind...

Richard fann drömjobbet – får ...
maj 31, 2022 Borås, Fordon och Transport, Komvux, Movant

Richard fann drömjobbet – får ...

Richard Nilsson utbildar personbilsmekan...

Tre saker vi tar med oss från Sila snackets föreläsning för Movants ledare
april 29, 2022 Arbetsförmedlingen, Fordon och Transport, It och Nätverk, Komvux, Movant, Plåtslagare, Yrkeslärare

Tre saker vi tar med oss från Sila snackets föreläsning för Movants ledare

Tre saker vi tar med oss från Sila snackets föreläsning för Movants ledare Ibland sårar man utan att mena det Alla gör fel ibland och det är sällan det finns bakomliggande onda avsikter. Därför är det viktigt att ifrågasätta HUR vi pratar med varandra och vilka ”sanningar” vi upprepar, både i det tysta och uttryckligen....

Unik satsning på säkerhet - Movants elever får yrkesspecifika certifieringsutbildningar 
april 1, 2022 Fordon och Transport, It och Nätverk, Plåtslagare, Säkerhetsutbildningar

Unik satsning på säkerhet - Movants elever får yrkesspecifika certifieringsutbildningar 

Sedan knappt ett år ger Movant sina elever en hel rad certifieringsutbildningar utöver det som normalt ingår i yrkesutbildningen. ...

Våra fordonsutbildningar

Personbilsmekaniker

Personbilsmekaniker

Behovet av utbildade mekaniker är stort. Du jobbar med att felsöka och reparera personbilar. Jobbet kräver även kunskaper inom såväl IT såsom kundbemötande.

Utbildningstyp Komvux - gymnasial yrkesutbildning

Studieort(er) 7

Studieform Klassrum

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Behovet av utbildade lastbilsmekaniker är stort. Du jobbar med att felsöka, serva och reparera tunga fordon, såsom bussar eller lastbilar.

Utbildningstyp Komvux - gymnasial yrkesutbildning

Studieort(er) 4

Studieform Klassrum

Lager- och terminalarbetare

Lager- och terminalarbetare

Många företag har ett stort rekryteringsbehov då det är stor omsättning på lagerarbetare. Många regioner i Sverige har även en stor uppbyggd lagerverksamhet. Du kommer jobba med att ta emot varor och lasta olika gods.

Utbildningstyp Komvux - gymnasial yrkesutbildning

Studieort(er) Lund, Skövde, Varberg

Studieform Klassrum

Bilskadereparatör

Bilskadereparatör

Transportbranschen ser ett stort behov av kompetent personal i framtiden. Du jobbar med att reparera till exempel krockskadade bilar och göra skadeberäkningar till olika kunder.

Utbildningstyp Komvux - gymnasial yrkesutbildning

Studieort(er) Falkenberg, Varberg

Studieform Klassrum

Vill du veta mer om utbildningen?

Vill du veta mer om våra fordonsutbildningar? Då kan du skicka en intresseanmälan. Vänligen observera att ansökan sker via din hemkommun, du kan alltså inte ansöka i formuläret nedan.

Välj den kommun där du är folkbokförd
Var vill du studera?
Välj utbildning

Personuppgiftspolicy

Inledning
Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter
När du skickar in en intresseanmälan, chattar med oss, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär 
När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss epost@movant.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar och uppgifterna i chattsystemet Kundo finns i 30 dagar.

Dina personuppgifter
De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här https://movant.se/hantera-personuppgifter-och-cookies/

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter
Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter
Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter
Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskyddsombud@movant.se alternativt dataskydd@academedia.se.

 

Movants kvalitetsarbete

Movant AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Movant AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär att vi arbetar med att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, och att vi lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

Almega utbildningsföretagen

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som följer deras kriterier för kvalitetsauktorisationen de har ställt upp.