×

Samarbetspartners

Vill du ge dina medlemmar något extra? Gör som vår samarbetspartner Byggkeramikrådet (BKR): skräddarsy paket med certifieringskurser till specialpris. Med vår moderna plattform och gedigna erfarenhet kan vi med korta ledtider skapa utbildningar för era anställda, medlemmar eller kunder. Från idé till nyckelfärdig lösning där er egen insats är minimal och där processen är kvalitetssäkrad och transparent från början till slut.

Kontakta oss för samarbete Läs mer om våra koncept

Byggkeramikrådet

Vi har i samarbete med Byggkeramikrådet tagit fram ett nytt koncept för certifieringsutbildningar för vår bransch, i form av skräddarsydda webbaserade säkerhetsutbildningar. Utbildningarna syftar till att göra arbetsplatserna säkrare och de godkända certifieringarna registreras hos kompetensdatabasen och på ID06 (gäller alla utbildningar förutom Organisatorisk social arbetsmiljö och HLR).

Måleriföretagen

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige.
I dagsläget är 1200 företag anslutna till Måleriföretagen. Vi på Movant Säkerhetsutbildningar har fått äran att vara en av Måleriföretagens partners, och erbjuder därför deras medlemmar våra utbildningar till ett reducerat pris.

Behöver er organisation också hjälp att skapa en egen utbildning?

Behöver ni hjälp att ta fram utbildningsmaterial alternativt att ni vill digitalisera redan befintligt material, tveka inte att höra av er.