Svets

Movant Företagsutbildningar kan erbjuda företagsanpassade ­utbildningar inom svets. Efter samtal med er lämnar vi gärna förslag på hur kurspaketet kan se ut. Företagsanpassad svetsutbildning och Svetsprövning kan bokas ihop eller separat.

 


Vad erbjuder vi ?

Utbildning och assistans inom visuell kontroll och svetskvalitet
Möjlighet för företag att säkerställa genom utbildning att personalen är uppdaterad med de senaste standarderna gällande svetskvalitet.

Validering av personal
Möjlighet för bemanningsföretag att testa av kompetensen hos personer som söker jobb. Vi erbjuder verkstad, kompetens och material för att validera och säkerställa kunskap hos arbetssökande eller nyanställda.

Kan i samband med validering kompletteras med vidareutbildning.

Övervakning för certifiering
Vara behjälplig med tredjepartsgranskning av svetsarprövningar.

 

Praktisk och teoretisk svetsutbildning, paketförslag:

 - Enskild utbildning för spetskompetens
Vidareutbildning av personal inom udda material och eller tillsatsmaterial, att utifrån företagets behov med inriktning offshore/ kärnkraftverk eller annan typ av verksamhet. Tillsammans med kunden skräddarsyr vi ett paket utifrån behov och efterfrågan. Kan tillgodoses i våra lokaler samt på plats hos kund.

 - Nivåbaserad utbildning ur allmänt perspektiv, grundläggande samt avancerad svetsning i praktiken och teori
Utbildning utifrån behov och kompetens för företag som sysslar med t.ex. robotsvetsning/automatiserad svetsning eller behöver komplettera personalens manuella kunskaper. Detta är ett sätt att säkerställa kompetens vid en eventuell hög personalomsättning eller vidareutbildning av befintlig personal på svetsande företag.

 - Kontinuerlig kompetensutveckling
Vi kan assistera med kompetenshöjande utbildning där vi löpande säkerställer olika nivåer av kvalitetskrav på kompetens för svetsande personal. Detta kan ses som ett samarbete under längre period med kontinuerlig kvalitét för personal utifrån behov och kravbild. Vi behandlar exempelvis grundläggande svetskunskaper, avancerad svetsteknik samt förståelse för kvalitetssystem.  

 

Vi tar även in önskemål från kund då vi anpassar oss efter behov och produktion.

 

För bokning och mer information kontakta

Per Nygård, Verksamhetschef

Tel: 076 764 33 67

Mail: per.nygard@movant.se

 

 

svets_webb_vit_148x148px-01

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Movant är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår