programikoner_movant_600x690px_bygg
//På Gång
Nyhet /

Vill du komma in i byggbranschen?

movant
//På Gång
Nyhet /

Yrkes-SM

programikoner_movant_600x690px_vvs
//På Gång
Nyhet /

VVS-utbildning i Göteborg

– Det blev bättre än vi hade förväntat oss, säger elever vid Movants VVS-utbildning i Göteborg.

På VVS-utbildningen i Göteborg har man 43 elever som under cirka ett år studerar värme, ventilation och sanitet. Den största delen handlar om rör men man får också kunskap inom el, svets, service och bemötande.

Läs hela artikeln på brvux.se

nyhet_start_Movant_Jönköping
Skärmklipp_youtube_glastekniker
//På Gång
Nyhet /

Glastekniker

Se branschens film om hur det är att jobba inom yrket. 

etg-partner
//På Gång
Nyhet /

Movant Lund är en ETG-certifierad skola

Elteknikbranschens gymnasieskolor, ETG, samarbetar tätt med företagen i branschen och anpassar utbildningen efter deras önskemål och krav på den blivande medarbetaren. Det gör att du som nyutbildad elektriker är extra attraktiv på arbetsmarknaden. Till skillnad från andra elteknikutbildningar är lärlingsutbildningen integrerad i utbildningen. Det innebär att du som tar ETG-examen får ut ditt yrkesbevis och kan anställas som elektriker direkt efter utbildningen.

 Läs mer om ETG här.

Om Oss


Från jobbdröm till drömjobb.

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven, korta beslutsvägar och hög lärartäthet i välanpassade lokaler. 

Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi, både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv. I dessa forum diskuterar vi även dimensionering av platser på de olika utbildningarna, för att motsvara företagens behov av arbetskraft.

Läs mer om vår integritetspolicy och användandet av cookies.

Kontakt


Besöksadress Huvudkontoret
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Postadress
Box 213

101 24 Stockholm

 

Tel: 031-703 52 20 
E-post: epost@movant.se

 

 

Sociala Medier


Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Läs mer Jag förstår