×
 

Elcykeltekniker lärling

I takt med att eltransporter blir ett vanligare transportmedel behövs kunniga yrkespersoner som kan serva dem. Elcykel, elscooter och elsparkcykel är några av fordonen som ryms inom begreppet mikromobilitet och spelar en stor roll i omställningen till hållbara samhällen. I utbildningen elcykeltekniker lärling sker 70% av undervisningen på en arbetsplats så att du kan knyta kontakter i yrkeslivet redan under utbildningen.

Valideringsingång – Installationselektriker

Göteborgs stad erbjuder möjligheten till valideringsingång för dig som redan har kunskaper motsvarande 20% av ett yrkespaket. Jobbar du med elteknik och/eller har utbildning sedan tidigare har du möjlighet att söka.

Fordonstekniker el påbyggnad

Är du utbildad fordonstekniker? Saknar du kunskap inom el- och hybridfordon? Ja, då är denna utbildning kanske något för dig om du vill rusta dig för uppdrag inom el- och hybridbilar.

Fastighetstekniker automatisering påbyggnad

Arbetar du som fastighetstekniker idag, men behöver mer kunskap i hur hantera automatiserade tekniska system i fastigheter samt hur programmera styrsystemen? Är du arbetssökande fastighetstekniker och behöver mer kunskap i hur hantera automatiserade tekniska system i fastigheter samt hur programmera styrsystemen? Ja, då kan denna utbildning vara något för dig.

Fastighetsskötare/Fastighetsvärd komplettering

Är du utbildad fastighetsskötare eller fastighetsvärd? Saknar du kunskap inom automatiserade tekniska system? Ja, då är denna utbildning kanske något för dig om du vill rusta dig för uppdrag inom automatiserade tekniska system.

Elinstallatör inriktning installation

Utbildningen elinstallatör inriktning installation är för dig intresserad av ett varierande jobb och vill arbeta med att installera elektrisk utrustning som belysning, olika styr- och regleringssystem på olika fastigheter, industrier, bostäder, affärslokaler.

Elinstallatör inriktning industri

Utbildningen elinstallatör inriktning industri är för dig som är intresserad av ett varierande jobb och vill arbeta med att installera elektrisk utrustning som belysning, olika styr- och regleringssystem på olika fastigheter, industrier, bostäder, affärslokaler.

Fastighetsvärd

Fastighetsvärden är ansiktet utåt för fastighetsägarna i bostadsområdet och du har ett budgetansvar för sitt egna område och utför bland annat besiktningar inför ut och in flyttning.

Elbilstekniker

En elbilsstekniker har många möjligheter till varierande och spännande arbetsuppgifter. I din yrkesroll arbetar du med el- och hybridfordons olika komponenter och delsystem. Som elbilstekniker har du spetskompetens om alternativa drivmedel, service och underhåll av moderna el- och elhybridfordon. Utbildningen ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper för att kunna få en anställning som elbilstekniker.

Fastighetstekniker

Är du intresserad av fastigheters tekniska system som drift, underhåll och skötsel? Med ett stort intresse för teknik, IT och digitalisering i kombination med god service, problemlösning och noggrannhet? Då är jobb som fastighetstekniker, även kallad drift- och fastighetstekniker, servicetekniker eller drifttekniker något för dig.

Betongarbetare

Som betongarbetare är du specialist på arbeten med betong, som är ett användbart, mångsidigt och mycket starkt byggmaterial. Betongaren arbetar med armering, gjutning och konstruktion av olika byggnationer.

Byggnadsplåtslagare

Som plåtslagare arbetar du oftast med både plåtfasader och plåttak. Du jobbar mestadels utomhus ibland på höga höjder, men arbete inomhus eller i verkstad förekommer också. Du gör byggnader täta för vatten genom att klä med plåt.