Movant i Göteborg söker fler VVS-lärare 

Movant i Göteborg har en gedigen VVS-utbildning med tre yrkeslärare som utbildar framtidens rörläggare. Nu vill skolan utöka personalstyrkan med ytterligare en lärare.

- Vi letar efter en person som har några års erfarenhet av att arbeta som rörläggare, som gärna har yrkesbevis och som vill dela med sig av sin kunskap till en ny generation VVS-montörer, säger Mattias Andersson, rektor vid Movant i Göteborg.  

Mattias ser flera fördelar med jobbet. 
-Som yrkeslärare har du stora möjligheter att påverka kvaliteten i utbildningen och kompetensen hos framtida VVS-montörer. Det finns de som tycker att dagens elever inte har tillräckliga kunskaper när de kommer ut i arbete. Detta har du en unik möjlighet att påverka! En annan fördel är att våra elever är vuxna. Det innebär att många redan har hunnit skaffa sig en viss arbetslivserfarenhet och att de arbetar målmedvetet och självständigt. 

Den som saknar lärarlegitimation behöver inte vara orolig. På Movant finns möjlighet att fortbilda sig. 
-Vi har ett samarbete med Karlstads universitet och som anställd kan du studera för att bli behörig lärare, delvis under arbetstid. Movant i Göteborg är dessutom en stor arbetsplats med många kollegor som hjälps åt och arbetar tillsammans. Det finns alltid andra yrkeslärare på plats som du kan ta hjälp av, när du behöver.   

Läs mer om tjänsten: https://movant.se/lediga-jobb/ 

Välkommen att kontakta Mattias Andersson för mer information:  
Tel: 076 – 103 64 24 
E-post: mattias.andersson2@movant.se