×

 

För arbetsförmedlare

Movant bedriver idag ett antal utbildningar inom praktiska yrkesutbildningar. Längre ned på sidan kan du hitta de anvisningsnummer och aktuella utbildningar som finns för respektive utbildningsort. Om du som är arbetsförmedlare vill komma i kontakt med en av våra skolor för att få mer information, eller för att boka ett studiebesök, hör gärna av dig via kontaktuppgifterna som finns för respektive ort här på hemsidan. Vi ser gärna att intresserade kommer till oss på ett studiebesök så att vi verkligen kan visa vad yrket innebär och om det kan vara något för hen. Vill du veta mer eller saknar någon information så hör av er till oss så kan vi bistå med de uppgifter du behöver.

Våra skolor

Hur fungerar utbildningen?

Alla våra utbildningar inleds med en Test och Kartläggningsperiod (TOK), vanligen mellan 2-4 veckor. Där får eleven testa på olika moment och även göra en kartläggning för att se ifall den längre Arbetsmarknadsutbildningen (AUB) är något som skulle passa hen. Själva AUB består av en blandning mellan teoretiska och praktiska moment. Det innebär både klassiska lektioner, digitala och praktiska moment i våra verkstäder samt praktik (APL, Arbetsplatsförlagd Utbildning) som sker på ett företag. Det ingår också studiebesök, certifieringsutbildningar och ett lärande om hur det är att arbeta på den svenska arbetsmarknaden. Vi har även ett nära samarbete med arbetsmarknadens parter som vi har en regelbunden dialog med kring utbildningen och behovet hos företagen.

Kommande tillfällen

Ta med "ID-nummer" till Arbetsförmedlingen så går det snabbare att hitta utbildningen. Kontakta via Anna.Hertzman@arbetsformedlingen.se för frågor kring antagning.

Id.nr 230114, Haninge byggnadsplåtslagare, startar successiva tillfällen

Id.nr 242887, Haninge byggnadsplåtslagare, startar successiva tillfällen