Ventilation mätning injustering 2

Kompetensutveckling inom ventilation 

Vår korta YH-utbildning ventilation mätning/justering riktar sig till yrkesverksamma inom ventilation eller för de som tidigare arbetat eller praktiserat inom ventilation och vill öka sin anställningsbarhet. I och med att ventilationsbranschen växer efterfrågas det fler utbildade montörer - kompetensutveckla dig kostnadsfritt och på distans!

Utbildningen har det innehåll som, tillsammans med specificerad arbetslivserfarenhet, krävs för certifiering nivå K (alla system för komfortventilation) och nivå N (avser företrädesvis mätning och injustering i enklare system i bostäder). OBS. I utbildningen ingår inte certifieringen men om du har erforderlig yrkeserfarenhet ges möjlighet till detta via certifieringsföretaget Kiwa. 

Utbildningen sker på distans med två träffar för praktiska moment, så det går utmärkt att kombinera med arbete, du studerar via dator/surfplatta och varje kurs inleds med lärarledd introduktion via Microsoft Teams. Du har möjlighet till veckovis kontakt med läraren via Teams. Kursmaterialet är webbaserat med mycket video. Utöver det finns det två tillfällen med praktiska moment, ett för mätning och ett för injustering under totalt tre heldagar i Movants verkstadslokaler (Stockholm, Göteborg eller Malmö). 

På bilderna ser ni våra studenter som övar mätning under två dagar vid våra övningsstationer i Järfälla. Den tredje dagen kommer fokuset ligga på injustering. 

Vill du också kompetensutveckla dig inom ventilation? Läs mer och ansök här: https://movant.se/utbildningar/ventilation-matning-injustering/