Bredda din kompetens med omställningsstudiestödet

Vill du utvecklas i din yrkesroll eller göra en omställning har det aldrig varit mer fördelaktigt än nu. Med det nya omställningsstudiestödet får du som är mitt i arbetslivet ersättning till att studera på antigen heltid eller deltid, och får då rätt ekonomiska förutsättningar att kompetensutveckla dig. Våra utbildningar som börjar 1 januari 2023 eller senare ger rätt till omställningsstudiestödet.

Kanske har du haft en tanke i bakhuvudet om att du skulle vilja utvecklas i din yrkesroll, eller helt byta riktning och testa något annat – Nu har du chansen! Med det nya omställningsstudiestödet har det aldrig varit mer fördelaktigt än nu att låta den där tanken bli till verklighet. Du som är mitt i arbetslivet och ansöker om omställningsstödet får ersättning till att studera på antigen heltid eller deltid, och får då rätt ekonomiska förutsättningar att kompetensutveckla dig.  

Om du ansöker om ett omställningsstudiestöd och vill studera hos oss vid Movant kan du välja en utbildning som börjar 1 januari 2023 eller senare. Vi har ett stort urval av kurser och utbildningar att välja från, allt för att du ska kunna bredda din kompetens och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. På vår hemsida kan du se vilka utbildningar vi erbjuder om du är sugen på att karriärväxla, kompetensutvecklas eller vidareutbildas. 

Läs mer om omställningsstödet och se vad vi erbjuder: https://movant.se/omstallningsstod/