Bild på studenter yh-utbildning
Foto: Pexels.com

Äntligen öppnar ansökan till YH!

Nu öppnar ansökan till våra YH-utbildningar med start hösten 2022. Hos Movant finns YH-utbildningar för dem som är intresserade av att bli en del av samhällsförändringen inom el, fordon, och programmering – eller som vill bygga på redan existerande kompetens inom ventilation.

Alla Movants YH-utbildningar är yrkesnära och noga framtagna tillsammans med näringsliv och företag för att möta framtidens kompetensbehov. Förutom teori har du på Movant YH alltid möjlighet att vara nära praktiska miljöer i våra verkstäder för att få en bredare förståelse. 

Nytt för i år är utbildningen till distributionselektriker – en kompetens som är högt eftertraktad på arbetsmarknaden och ett behov som kommer fortsätta växa framåt. Sedan tidigare finns utbildningen “Mjukvaruutvecklare inbyggda system” för dig som vill driva förändring med hjälp av kod och vill vara med i utvecklingen av smarta produkter och system. Om du istället är nyfiken på att möta samhällets miljöomställning inom bilbranschen finns utbildningen Fordonstekniker el/IT.    

Kanske har du redan en karriär och skulle vilja kompetensutvecklas? Då erbjuder vi en kort YH inom ventilation mätning/injustering. 

Välkommen in med din ansökan senast 6 juni! 

Här kan du läsa mer om våra yh-utbildningar