×
 

Om Movant

Movant har sedan många år sedan tillbaka specialiserat sig inom yrkesutbildningar. Vi finns på 18 orter runt om i Sverige där vi bedriver utbildning för såväl kommun som Arbetsförmedlingen. Vi har även utbildningar på 11 anstalter. Vi är cirka 250 medarbetare och hanterar ungefär 3000 deltagare/året.

För lite drygt tre år sedan tog vi beslut om att vi skulle bredda oss inom YH och digitala utbildningar. I dagsläget har vi tre pågående YH-utbildningar, men har en ambition att under tre år växa så att YH blir en naturlig del av Movants utbud med egen organisation och ekonomi.

Ditt uppdrag som Affärsutvecklare/affärsområdeschef

Det vi nu söker är en person som kan hjälpa oss med att öka tillväxten och utveckla våra YH-utbildningar. Det innebär initialt att hjälpa till att skriva ansökningar, utveckla utbildningsplaner tillsammans med näringsliv, göra behovsanalyser med mera. Vi har satt ihop ett team bestående av vår affärsutvecklare och två utbildningsledare inom YH tillsammans med olika chefer i våra andra verksamheter. Vårt mål är att kunna samverka så mycket som möjligt med våra befintliga enheter och hitta synergieffekter. På sikt så ser vi att man fullt axlar uppdraget som affärsområdeschef och blir en del av Movants ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker någon som:

  • Drivs av att bygga upp och utveckla verksamheter
  • Har varit med om att skriva anbud eller ansökningar tidigare
  • Har kunskaper om hur man bygger upp utbildningsplaner
  • Har jobbat med att projektleda verksamheter tidigare
  • Har lätt för och trivs att samverka tillsammans med andra. Då jobbet bygger på att hitta nätverk inom Movant och AcadeMedia är detta av yttersta vikt.
  • Har erfarenhet av YH eller ett väldigt starkt intresse av att sätta sig in i YH
  • Meriterande om man jobbat med personal, ekonomi och/eller arbetsmiljöansvar
  • Meriterande med pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet

Anställningsvillkor och kontaktperson

Tillträdesdag: 2022-12-01 eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Någonstans i Sverige, men gärna i närhet av våra verksamheter idag.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning. 
Kontakt: Utbildningsdirektör Patrik Henriksson, patrik.henriksson@movant.se

Ansök till jobbet som affärsområdeschef YH

Är du intresserad av att tjänsten? Varmt välkommen att maila CV och personligt brev.

Movants värdegrund

Engagemang i individen

Med individens bästa i åtanke är vi stolta över att vara en del av elevens jobbdröm. Vi är ödmjuka inför förtroendet och stöttar och tror på individens vilja att utveckla sina förmågor mot uppsatta mål.

Engagemang i uppdraget

Vårt engagemang grundar sig i utveckling av människor och lyhördhet inför samhällets, uppdragsgivarens och medborgarens behov. Vi är trovärdiga, transparenta och samverkar med beställare, branscher och företag.

Engagemang i verksamheten

Som goda förebilder arbetar vi prestigelöst för att vara närvarande, professionella och kommunikativa. Vår entreprenöriella och positiva anda är drivkraft för ständig utveckling.