Jobbtrappan

På Jobbtrappan i Lund hjälper vi dig att hitta din nya roll på arbetsmarknaden. Det gör vi genom att erbjuda dig ett flertal kompetensinriktade insatser; från prova-på-platser till att vi förpackar om din kompetens till nya branscher. Startpunkten för oss är samarbetet med dig utifrån dina egna önskemål och din bakgrund.

På Movant kommer du att möta coacher, yrkeslärare och handledare och du får ett individuellt och behovsanpassat stöd av oss alla. Vi jobbar för att du ska hitta din väg till ett nytt arbete/en utbildning/start av näringsverksamhet, i en vänlig och yrkesinriktad arbetsmiljö. Du kommer att träffa oss både i grupp och i enskilda samtal.

Vi erbjuder dig prova-på-platser inom VVS, Fordon och Transport, Bygg och Anläggning, IT/Nätverk, Administration/Reception, vaktmästare och lokalvård. Är du intresserad av en prova-på-plats inom exempelvis undervisning/projektledning/coaching? Då finns det även prova-på-platser där du kan undervisa i datorkunskap, leda ett projekt i grupputveckling, i svenska eller i försäljning. Du får även gärna utveckla ditt eget projekt inom t.ex. ett tekniskt-praktiskt område eller inom det som du själv brinner för. Vi vägleder dig då genom att styra upp projektet och visar dig vägar på själva genomförandet.