Lund

Det är dags för dig nu.

Söker du en efter bra yrkesutbildning som kan göra dig anställningsbar eller som kan vara språngbrädan till en ny karriär? På Movant i Lund erbjuder vi dig branschnära yrkesutbildningar. Hos oss går du en ettårig intensivutbildning inom ett av våra program – Bygg och anläggning, Fordon och transport, VVS och fastighet, El och energi, Nätverksteknik och Industri

Fokus i utbildningarna ligger på att förbereda dig väl för ditt kommande yrkesliv och göra dig attraktiv på arbetsmarknaden. I våra välutrustade lokaler utbildar vi framtidens yrkesfolk.

Vi har nya kursstarter ungefär varannan månad. Fastställda starter som återstår för 2017 är den 16 oktober och den 27 november. Vi kommer under 2018 ha sex kursstarter. Dessa kommer vara den 8 januari, 19 mars, 11 juni, 6 augusti, 15 oktober och 26 november.

Du vet väl att du alltid är välkommen att göra ett studiebesök. Fredagar klockan 10:00 tar vi emot dig, visar vår verksamhet och svarar på alla dina frågor. Du behöver inte göra någon föranmälan utan det är bara att komma förbi, välkommen! 

 
För mer information, kontakta:
Rektor
Anders Domagala

072 206 42 02
anders.domagala@movant.se

Bygg_och_anlaggning_anlaggningsarbetare_Movant

Samarbetspartners